Ons team.

Ons team van professionals staat dagelijks voor u klaar! We helpen u graag bij medische vragen, product informatie en ondersteuning en voorlichting. Neem gerust contact met ons op.

Ondersteuning & voorlichting

Martine, Aziz en Frans zijn het vertrouwde gezicht van het team Ferring Gastro-Enterologie. Zij zijn het eerste aanspreekpunt. Met hun uitgebreide kennis en ervaring bieden zij professionele ondersteuning aan ziekenhuizen en medisch professionals.

Martine Panis

Sr. Strategic Partnership Manager Gastro-enterologie en Uro-Oncologie

martine.panis@ferring.nl

Aziz Ait Bari

Key Accountmanager Gastro-enterologie en Uro-Oncologie

aziz.aitbari@ferring.nl

Frans Dunweg

Key Accountmanager Gastro-enterologie en Uro-Oncologie

frans.dunweg@ferring.nl

Product, services & interventies

Om onze producten en services zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeften van zorgverleners en patiënten zijn Martijn, Kerstin en Bernd continue op zoek naar vernieuwing. Ieder vanuit een eigen unieke achtergrond en allen met de sterke focus op effectiviteit, kwaliteit en veiligheid.

Martijn Banning

Business Unit Director
Gastro-enterologie en Uro-Oncologie NL & DE

Kerstin Siedler

National Sales Manager Gastro-enterologie en Uro-Oncologie

Medisch

Ons medisch team is verantwoordelijk voor de coördinatie van geneesmiddelenonderzoek en het organiseren van medische bijeenkomsten. Bij de ontwikkeling van nieuwe studies geven we steeds meer prioriteit aan “behandeling op maat”. Wanneer we rekening houden met de individuele kenmerken van de patiënt kunnen we immers het leven van meer patiënten verbeteren.

Nike Müller-Grage

Medical Advisor Gastro-enterologie en Microbioom NL & DE