Rode en blauwe boekjes.

Ontvang onze bekende ‘rode en blauwe boekjes’ met informatie voor Crohn en colitis ulcerosa patiënten. Deze voorlichtingsbrochures zijn onlangs geüpdatet en inmiddels zijn er al 100.000 exemplaren van verschenen.

Rode boekje.

Het ‘rode boekje’ is bedoeld voor patiënten die zijn gediagnostiseerd met de ziekte van Crohn. In deze brochure staat meer informatie over de oorzaken en symptomen. Daarnaast worden ook onder andere de behandeling, rol van voeding en leefstijl in de brochure besproken.

Blauwe boekje.

In het blauwe boekje wordt colitis ulcerosa behandeld en is bedoeld voor patienten bij wie deze chronische ziekte is vastgesteld. In de brochure worden de oorzaken en symptomen gehandeld. Daarbij gaan we dieper in op voeding, leefstijl, handelingen en meer.

Materiaal bestellen Ferring GutHealth

Boekjes aanvragen

Alle materialen zijn gratis bij ons aan te vragen. Zo ook de rode en blauwe boekjes. Je krijgt deze dan gratis toegezonden. 

Gratis account aanmaken.

Volg kosteloos onze e-learnings, update je kennis met IBD onPLAY, Mirror en Spotlight en download voorlichtingsinformatie voor patiënten. Allemaal geheel gratis. Maak nu een account aan en ontdek al onze producten en services.
Registreer