MDL life magazine

MDL-Life is een ‘feel good’ lifestyle magazine voor mensen met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. De inhoud komt tot stand met behulp van patiënten, artsen en verpleegkundigen.

Laatste editie.

Ferring biedt het MDL-Life Magazine kosteloos aan voor ziekenhuizen en IBD-patiënten. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om updates te ontvangen over MDL-Life. Daarnaast kunnen IBD-patiënten zich ook via www.mdl-life.nl aanmelden voor een abonnement, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Gratis abonnement.

Ferring biedt het MDL-Life Magazine kosteloos aan voor ziekenhuizen en IBD-patiënten. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om updates te ontvangen over MDL-Life. Daarnaast kunnen IBD-patiënten zich ook via www.mdl-life.nl aanmelden voor een gratis abonnement. Zij krijgen het magazine dan kosteloos thuis gestuurd.

Gratis account aanmaken.

Volg kosteloos onze e-learnings, update je kennis met IBD onPLAY, Mirror en Spotlight en download voorlichtingsinformatie voor patiënten. Allemaal geheel gratis. Maak nu een account aan en ontdek al onze producten en services.
Registreer