IBD onPLAY – Educatieve IBD animaties

Met IBD onPLAY wordt via één tot anderhalve minuut durende animaties ingezoomd op specifieke, praktijkgerichte IBD vragen.

De IBD onPLAY-onderwerpen gaan uit van practice based evidence, guidelines en recente inzichten uit de literatuur zijn samengesteld. De informatie is samengesteld door collega-experts op het gebied van IBD en leggen kort en bondig diverse onderwerpen uit. Iedere twee weken verschijnt er een nieuwe animatie waarin een IBD-onderwerp wordt behandeld.

Animaties altijd bij de hand.

De IBD onPLAY animaties zijn ook beschikbaar in onze IBD onPLAY-app te bekijken. Deze app is gratis te downloaden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Andriod). Hiermee mis je nooit een nieuwe editie.

IBD onPLAY redactieraad.

De IBD onPLAY redactieraad bestaat uit IBD-specialisten Ad van Bodegraven, Herma Fidder, Carmen Horjus, Loes Nissen, Dirk van Asseldonk, Margien Seinen en Steven Jeuring. Gezamenlijk zijn zij, onafhankelijk van Ferring, verantwoordelijk voor de inhoud van de animaties. IBD onPLAY is een initiatief van MDL-artsen en wordt mogelijk gemaakt door Ferring.

Alle animaties gratis bekijken?

Volg kosteloos onze e-learnings, update je kennis met IBD onPLAY, Mirror en Spotlight en download voorlichtingsinformatie voor patiënten. Allemaal geheel gratis. Maak nu een account aan en ontdek al onze producten en services.
Registreer